Toepassing van Craft Glass In Life

- May 27, 2019-

In het leven zien we vaak dat veel verschillende glasbanden ons verschillende gevoelens geven, maar niemand zal het materiaal en het proces van glas beschouwen. In feite zijn veel glazen een soort ambachtelijk glas, of het nu thuis is of in een kantoorgebouw of een kerk. Er zal bestaan uit ambachtelijk glas, het lijkt erop dat het bestaan ervan is om beter te bewijzen dat de wereld zo mooi is.

Thuis kunnen we heel aangename kroonluchters zien, vooral wanneer de lichten 's nachts worden aangezet, we kunnen zien dat de kleurrijke lichten de hele kamer verlichten. In een oogwenk werd de hele kamer romantisch en warm vanwege haar bestaan. Het belangrijkste is dat dit procesglas ook ultraviolette straling kan verspreiden, wat ongetwijfeld een goede hulp is voor het menselijk lichaam.

Het ambachtelijke glas gezien in het gebouw is zelfs nog fascinerender. Het is niet alleen een symbool van kunst, maar soms ook een symbool van de gevel. In veel bedrijfsgebouwen zien we dat er in het midden een sfeervolle en betekenisvolle kroonluchter is. In feite is deze kroonluchter gemaakt van ambachtelijk glas.

Het kan worden gezegd dat het ambachtelijke glas en het glas in lood bijna hetzelfde zijn, maar dat het bereik van het ambachtelijke glas breder is. Het bereik van het glas in lood is relatief smal, dus waar is de schoonheid van het gebrandschilderde glas, dat vooral wordt weerspiegeld in de kleur.

PW-1009 04_resize_resize(001)