Standaardkenmerken van medicinale glazen flessen

- May 04, 2019-

De standaard voor medicinale glazen flessen is een belangrijke tak van het standaardsysteem voor farmaceutische verpakkingsmaterialen. Omdat de medicinale glazen flessen direct in contact moeten zijn met de medicijnen en sommige langdurig moeten worden bewaard, hangt de kwaliteit van de medicinale glazen flessen rechtstreeks samen met de kwaliteit van de geneesmiddelen, met persoonlijke gezondheid en veiligheid als doel. Daarom hebben de normen voor medicinale glazen flessen speciale en strikte eisen, die als volgt worden samengevat:

Meer systematisch en uitgebreid, de selectiviteit van productnormen verbeteren en de achterstand van normen op producten overbruggen

Hetzelfde product dat wordt bepaald door de nieuwe norm, stelt verschillende normen in op basis van verschillende materialen, breidt het bereik van de standaarddekking aanzienlijk uit en verbetert de toepasbaarheid en selectiviteit van verschillende nieuwe geneesmiddelen voor verschillende glasmaterialen en verschillende prestatieproducten. De norm in de algemene productnorm loopt relatief achter op de ontwikkeling van het product.