Glazen fles milieubescherming

- May 10, 2019-

In de afgelopen tien jaar heeft de praktijk van deze technologische transformatie in glassmeltovens in de wereld aangetoond dat oxy-combustiontechnologie aanzienlijke voordelen heeft, zoals lage investeringen, een laag energieverbruik en een lage uitstoot van verontreinigende stoffen. In de Verenigde Staten en Europa zijn lichtgewicht bidons de leidende producten van glazen flessen, kleine monddruktechnologie (NNPB), flessenspuiten en cold end spuittechnologie, enz., Zijn geavanceerde technologieën voor lichtgewicht productie.

Het Duitse bedrijf heeft een geconcentreerde sapfles van 1 liter met een gewicht van slechts 295 gram kunnen produceren. Het oppervlak van de glazen wand is bedekt met organische hars om de druksterkte van de fles met 20% te verhogen. In moderne fabrieken is het produceren van glazen flessen geen gemakkelijke taak en zijn er veel wetenschappelijke problemen die moeten worden opgelost.

In ons dagelijks leven zijn overal glazen flessen zichtbaar. Of het nu gaat om dranken, medicijnen, cosmetica, enz., Glazen flessen zijn hun goede partners. Deze glazen flessen zijn altijd beschouwd als de beste verpakkingsmaterialen vanwege hun transparante esthetiek, goede chemische stabiliteit, geen vervuiling van de inhoud, hoge temperatuurverwarming en recycling van oude flessen.