Onze geschiedenis

Onze fabriek werd in 1951 opgericht. Het is ook de enige oudste traditionele ambachtelijke glasfabriek in China.

Rond 1980 heeft de Boshan Art Glass Factory de productie van glazen vazen, glazen dieren en glazen presse-papier samengevoegd tot een nieuwe filiaalfabriek. Genoemd Zibo Jinggong Artistic Glass Manufacturing Co, .Ltd.

Na meer dan een halve eeuw ontwikkeling is kunstglasblazen enorm ontwikkeld, met een jaarlijkse productie van meer dan 300.000 glazen voorwerpen.

Op dit moment zijn de belangrijkste producten van de fabriek glasvazen, dieren, glazen presse-papier, glazen sculpturen, accessoires voor glasverlichting, tuinproducten, enzovoort. Er zijn de afgelopen jaren ook nieuw ontwikkelde hotelaccessoires en glaskunstproducten voor buitengebruik ontwikkeld. Meer dan 70% van de producten worden geëxporteerd naar de Verenigde Staten, Europa, Australië en Zuidoost-Azië.

In 2001 beginnen kunstglasvazen te exporteren naar Amerikaanse ketenbedrijven in de Verenigde Staten en Canada.

In 2003 begon de samenwerking met TWO'S COMPANY in de VS, China's traditionele glazen presse-papier, glazen kwallen op de Europese markt.

In 2004 produceerden we in samenwerking met bekende lichtgroothandels glasverlichting, moderne kroonluchterverlichting en vele andere accessoires voor glazen lampen en verlichting.

In 2005 kwamen glasdieren naar de Braziliaanse markt in Zuid-Amerika en waren erg populair bij de lokale bevolking.

In 2006 heeft de voltooiing van het Dalushan-project in de provincie Shandong vanaf de eerste keer kunstglas betroffen in het milieu-kunstproject buiten.

In 2008 Olympische Spelen in Peking, als de enige glasleverancier in China, nam ons bedrijf deel aan het ontwerp en de productie van de 56 nationale bloemen van de Olympische Spelen in het grootschalige glazen project van de National Avenue in het centrum van de Olympische Spelen. Games in Beijing.

In 2009 was het succes van het Beijing Huaneng Building Glass Curtain Wall Project succesvol in samenwerking met Amerikaanse ontwerpers.

In 2017 werd het grote buitenglasproject in Binnen-Mongolië voltooid. De voltooiing van deze projecten heeft de merkwaarde van "Boshan-kunstglas" aanzienlijk verbeterd.

In de afgelopen tien jaar, gebaseerd op de overerving van traditie, heeft ons bedrijf continu onderzoek, diepgaand onderzoek en ontwikkeling, continue proces- en technische transformatie en verwelkomt vrienden van over de hele wereld om naar onze fabriek te komen voor gast, studie en begeleiding.


Onze fabriek

Als een belangrijke onderneming van Chinese traditionele handwerkproducten, onze fabriek, gebaseerd op de traditie van de oude technologie continue innovatie, vooral in de binnen-en buitendecoratie, ontwikkelen veel verschillende glasproducten met rijke en gevarieerde kleuren.

Onze belangrijkste producten zijn kunst glas, tuin kunst, kroonluchter verlichting pandant Lamp, plafondlamp, glas dier, glas sieraden, glas presse-papiers, glas beeldhouwkunst, murano glazen vaas, Borosilicaatglas, pryrexglas, zonnelampen, kunstglas.

Onze fabriek, zoals de Olympische goudleverancier in Beijing in 2008, heeft altijd aangedrongen op zowel export als binnenlandse marketingstrategie, producten die naar Europa worden geëxporteerd. Zuidoost-Azië en andere regio's, met zijn sterke technische werking en betere technologische infrastructuuromstandigheden blijven zich ontwikkelen en produceren nieuwe producten verhandelbare binnenlandse en buitenlandse markten, door lof in binnen- en buitenland.


1


Ons product

Murano-glas, Blaasglazen, Handgemaakt glas, kunstglas, glazen presse-papier, glazen vaas, tuinglas, glazen dieren, glazen kwallen, glaskralen, glazen lampwerk, kroonluchterverlichting, glazen sculptuur, bouwglas.

2


Product applicatie

Tuin, zakelijke onderscheidingen, cadeau, woondecoratie, bruiloft, hotel, restaurant, woonkamer, plafond, plein, park, hotellobby, eetkamer.


Ons certificaat

Gouden leverancier voor 2008 Beijing.


Productie-apparatuur

Elektrische glazen oven, automatische gloeioven.


Productiemarkt

80% Amerika, Europa, Australië.